Compliance Officer (FI)

16.06.2020

The role is based in Helsinki, Finland

Keitä me olemme?

Mitä teet, kun huomaat, että hyvää ratkaisua ei ole saatavilla? Kehität sellaisen! Näin syntyi ePassi Payments Oy vuonna 2007 ja sama asenne ohjaa meitä edelleenkin. ePassi on monikäyttöinen mobiilimaksuratkaisu, joka koostuu useista työntekijän eduista. Työsuhde-etuuksien ohella tarjoamme maksupalveluratkaisun useille yhteistyökumppaneille, kuten Alipaylle, WeChat Paylle, Nordea Siirto:lle ja tulevaisuudessa myös monille muille.

ePassi käy maksuvälineenä kymmenien tuhansien kauppiaiden välillä taivaalla lentävistä Finnairin lentokoneista aina Tallink Siljan risteilyihin merelle, unohtamatta lukuisia kivijalkakauppoja, ravintoloita ja muita palveluntarjoajia. Suomen ollessa suurin markkina-alueemme, toimimme tällä hetkellä myös Ruotsissa, Sloveniassa, Puolassa ja Islannissa sekä omista toimipaikoista että yhteistyökumppaneiden kautta. ePassilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

 

Etsimme nyt Compliance Officeria

Yrityksemme kasvaessa vauhdilla, etsimme nyt joukkoomme kehityshaluista Compliance Officeria varmistamaan, että organisaatiomme toiminta on linjassa compliance -toimintojen osalta sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Compliance Officer aktiivisesti ohjaa ja neuvoo yrityksemme liiketoimintaa, IT:tä ja johtoa varmistaakseen luotettavuuden asiakkaiden, kumppaneiden, rahoitusviranomaisten ja rahoitusmarkkinoiden silmissä.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yhtiön tuotekehityksen ja johdon kanssa.

 

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä omassa roolissasi että yrityksessä
 • Rennon työilmapiirin ja mahtavat kollegat
 • Kokemustasi vastaavan kilpailukykyisen palkan
 • Kattavat luontoisedut
 • Joustavat työajat

 Vastuualueesi

 • Tehtävänäsi on varmistaa, että organisaatiomme toiminta on linjassa compliance -toimintojen osalta. Vastuullasi on seurata lainsäädäntöä sekä viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten kehittymistä erityisesti liittyen rahoitus- ja maksulaitosliiketoimintaan, sekä muihin toiminta-alueemme lainsäädäntökokonaisuuksiin. Vastaat tehtävässäsi myös viranomaisraportoinnista sekä sisäisen raportoinnin kehittämisestä.
 • Sääntelyn aiheuttamien vaatimusten tunnistaminen, analysoiminen ja raportoiminen sekä sääntelyn noudattamisen valvominen toiminnassamme.
 • Liiketoiminnan sekä sen tuen ja tuotekehityksen tukeminen ja avustaminen compliance -asioihin liittyvissä kysymyksissä.
 • Compliance -toimintoihin liittyvien prosessien, mallien ja toimintatapojen kehittäminen ja optimoiminen.

Toivomme sinulta

 • Käytännön työkokemusta Compliance-funktiossa toimimisesta, esimerkiksi pankista tai rahoituslaitoksesta tai vastaavista tehtävistä viranomaisena tai lakitoimistossa (pankki- ja maksulaitostoiminta).
 • Rohkeaa ja itsenäistä otetta työhösi.
 • Tarkkuutta, analyyttisyyttä ja vahvaa priorisointikykyä.
 • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa.

Lisätietoa työtehtävästä saat Niklas Löfgreniltä, (Director, Payment Services.)
niklas.lofgren@epassi.com / 0445465482

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen careers@epassi.fi. Ota yhteyttä kuitenkin viimeistään 13.7. mennessä. Paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy, joten älä epäröi!