Asiakasneuvoja (Vaasa, FI)

25.06.2020

Etsimme henkilöä asiakaspalveluun

Vaasa, Finland

Työhösi kuuluu asiakaspalvelu; asiakaspuheluihin ja -viesteihin vastaaminen sekä niihin liittyvä selvitystyö. Asiakaskuntamme on valtakunnallinen ja koostuu mm. työikäisitä ePassi etujen käyttäjistä, työnantajista sekä kumppaneista. Työnkuva kehittyy toimintamme kasvaessa ja odotamme positiivista asennetta ja sopeutumiskykyä muutoksiin.

Toivomme sinulta sosiaalisuutta sekä kykyä jakaa tietoa ja ottaa sitä vastaan. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja omaat hyvät vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot. Olet oma-aloitteinen ja osaat myös itsenäisesti organisoida työtehtäviäsi. Käytät sujuvasti nykyaikaisia IT-järjestelmiä ja pystyt toimimaan myös ruotsin ja englannin kielellä kirjallisesti ja suullisesti. Haluat oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi sekä yrityksen toimintaa.

Tarjoamme rennon työilmapiirin, loistavat työkaverit, kiinteän kuukausipalkan ja kattavat henkilöstöedut: Liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi-, työmatka- ja lounasetu. Työ alkaa sovitusti elo-syyskuussa ja on toistaiseksi voimassaoleva. 

Lähetä meille työhakemuksesi ja ansioluettelosi 15.7.2020 klo 12.00 mennessä careers@epassi.fi

Lisätietoa työtehtävästä antaa HR Manager Iida Munck, ma-pe klo 10-15 puh 0405846564.